perjantai 28. maaliskuuta 2014

Uusi blogi!

Kyllästyin totaalisesti Vuodatukseen, joten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja perustaa uuden blogin. Vanhasta blogista kopsailin kirjoituksia jonnekin 2012 vuoden kesälle asti. Tarkoitus olisi myös uudistaa meidän kotisivut, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi...

Ei olla käyty koko talvena missään virallisissa tapahtumissa, mutta ei me sentään olla pelkästään laiskoteltu. Zeldan kanssa ollaan itse asiassa treenattu paljonkin, talvikin on ollut suotuisa sen suhteen. Koekalenteria on jo selailtu ahkerasti, tarkoitus olisi startata ainakin nomessa, mutta ehkäpä myös WT:ssä. Ohjaajalla on vaan kauhea kynnys!


Zelda kävi silmäpeilauksessa helmikuussa ja tuloksena oli distichiasis eli ylimääräisiä ripsiä. Olimme joukkotarkastuksessa, joten toiminta oli aika nopeaa, enkä tajunnut kysyä ripsistä tarkemmin. Zeldaa ripset eivät kuitenkaan ole koskaan haitanneet.


Rei aloitti juoksut helmikuussa ja Isla tuli aika nopsasti perässä. Zeldan juoksut eivät ole alkaneet, koska se juoksi viimeksi lokakuussa. Nyt saammekin sitten jännätä, että tulevatko juoksut missä vaiheessa koekautta. 


Helmikuun lopussa Zelda pääsi Jyväskylän KV:n yhteydessä pidettyyn Junior Handlerin piirimestaruus kilpailuun Mäkisen Annikan (9 v.) kanssa. Kun Johanna kysyi, että saisiko Annika Zeldaa lainaan, en miettinyt hetkeäkään. Todella hyvää treeniä ja kokemusta Zelda saikin ja tyttöjen sijoitus oli upea, PM3! Ei olisi ikinä uskonut, että molemmat olivat ensikertalaisia!







Ei voi muuta sanoa, kuin upean näköistä menoa! Kiitos kuvista Samuli Tiirikaiselle ja Johanna Mäkiselle!

Maaliskuussa kävin tollerikerhon kasvattajapäivillä ja talvinomessa talkoilemassa. Molemmat olivat oikein antoisia ja mukavia tapahtumia, joista jäi paljon eväitä ja uusia ajatuksia taas takataskuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti