keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Rei 4 vee

Kuningattareni Rei täyttää tänään jo 4 vuotta. Kuvassa Rei on "valtaistuimessaan" jonne en mielelläni koiria soisi... Tuoli on 60-luvun nojatuoli ja minulle todellinen aarre. Mutta aina nuo meinaavat vaan siihen hakeutua nukkumaan. Hyvä tuoli siis.

Rei voi nyt oikein hyvin, lääkitys on purrut ja koiran vointi on normaali. Ei ole oksennellut, röyhtäillyt tai syönyt ulkona heiniä. Valitettavasti vapuksi suunnittelemamme tokokoe jouduttiin perumaan antidoping-sääntöjen takia, mutta tuleehan noita kokeita. 
Koirat saivat maanantaina Stronghold -liuokset niskaan kaiken varalta. Reillä oli viime keväänä nenäpunkki ja koska meillä on toukokuussa suunnitelmissa useampi mejäkoe, niin halusin olla varma nenän toimivuudesta. Myös tavalliset punkit ovat aktivoituneet;  Paraisilla viime viikonloppuna vilistäneet punkit säikäyttivät minut ja Zeldastakin löysin yhden kun syynäsin sen kahteen kertaan läpi. Onneksi punkki ei ollut kiinnittyneenä koirassa kauaa. Ostin siis koirille Scalibor -pannat, kuten aikaisempinakin vuosina.Olisi pitänyt tehdä se jo aikaisemmin, mutta jotenkin kevät tuli niin nopeasti, että en vaan tajunnut. Tyhmä minä. Yleensä olen laittanut Scalibor -punkkipannat huhtikuun puolessa välissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti